InMoment Privacy Policy

Catalan | Català

Política de Privadesa InMoment

POLÍTICA DE PRIVADESA GENERAL
Aquesta política de privadesa revela les pràctiques d’informació de InMoment, Inc. antigament Mindshare Technologies, Inc. i de la seva afiliada, Empathica Inc dba InMoment (col·lectivament “InMoment”, “nosaltres” o “ens”) en relació amb els nostres llocs web i enquestes web/text, motors d’informes (col·lectivament els “Llocs”), enquestes telefòniques, recollida de dades i qualsevol altre mètode d’interacció amb nosaltres. A continuació s’estableix una política de privadesa independent per al programa i l’aplicació GoRecommend de InMoment.

La seva privadesa és important per a vostè i per a nosaltres, i estem compromesos a protegir la seva privacitat. Aquesta política va ser creada amb la finalitat de complir amb la Llei de Privadesa (1974), la Llei de Protecció d’Informació Personal i Documents Electrònics (PIPEDA), i qualsevol altra legislació pertinent. En la mesura que se li concedeixi una protecció addicional en virtut de la llei que no estigui establerta en aquest document, ens comprometem a prendre les mesures per donar ple efecte a aquesta protecció addicional.

Clients de InMoment i la relació amb la seva Privadesa
InMoment és un proveïdor de software com a servei (de l’anglès: SaaS, software as a service) per a empreses que duen a terme la recollida de dades a través de telèfon, Internet, missatges de text, targetes de comentaris, client misteriós, auditories internes i altres mètodes de recollida de dades. Després de la recollida, s’analitza la informació i es realitzen informes. Aquestes activitats estan dirigides principalment als problemes de satisfacció dels empleats i els clients, però també poden incloure la investigació de mercats, productes i serveis, així com altres tipus d’investigació. Les enquestes i la recollida de dades poden ser allotjades i accessibles en el lloc Hosting ASP de InMoment, o en els llocs d’allotjament propis dels nostres clients. Els informes es processen i imprimeixen cada dia i poden proporcionar als nostres clients la Informació Personal de vostè per tal de millorar les seves operacions i/o posar-se en contacte amb vostè per al seguiment de la seva experiència del servei i/o la informació que ens ha facilitat. Tingui en compte que els clients de InMoment tenen ple accés a les dades i, per tant, són plenament responsables de la utilització d’aquestes dades. En aquests casos, si us plau consulti la política de privadesa del client InMoment que el va convidar a proporcionar informació i comentaris.

Què és Informació Personal?
Informació personal és informació sobre un individu identificable. Pot incloure el seu nom complet, adreça, codi postal, número de telèfon, data de naixement, adreça de correu electrònic, informació demogràfica/de classificació (per exemple, formació o edat), i qualsevol altra informació que identifica qui és vostè o que permeti que algú es comuniqui amb vostè. També pot incloure números de fidelitat o de membre de programa client. La seva informació de contacte es pot utilitzar quan sigui necessari per fer un seguiment dels seus comentaris perquè pugui ser contactat per empleats o representants del client. La informació personal només es coneix a InMoment quan vostè voluntàriament ens la proporcioni, o quan és proporcionada a InMoment pel client InMoment que el va convidar a participar en una enquesta.

Recollida i Ús d’Informació Personal
No recollirem cap Informació Personal de vostè que vostè no ens ofereixi voluntàriament. La participació en enquestes o altra recollida de dades és completament voluntària i vostè pot decidir si vol o no respondre i si vol o no revelar la informació sol·licitada. No venem, compartim ni lloguem Informació Personal a tercers, tret que vostè accepti expressament que InMoment comparteixi la seva Informació Personal com es descriu a continuació.

Si decideix participar en una enquesta, registrar-se o proporcionar-nos informació personal, vostè està d’acord amb l’ús d’aquesta informació de conformitat amb aquesta política de privadesa. Si decideix no proporcionar-nos la seva Informació Personal, vostè no serà elegible per participar en cap concurs d’incentiu que s’ofereix en els Llocs. Si ja ha enviat Informació Personal i desitja que l’eliminem dels nostres registres, o si vol saber quina Informació Personal es manté en els nostres registres, consulteu la secció de Contacte de sota.

Visibilitat ANI del Telèfon
Quan vostè marca un número de telèfon gratuït als Estats Units, l’interlocutor que està trucant paga la trucada. La persona o entitat trucada pot identificar el seu número de telèfon utilitzant una tecnologia de xarxa telefònica anomenada Identificació Automàtica del Número (ANI). Les normes FCC limiten la distribució dels números telefònics identificats mitjançant ANI per part dels usuaris que tenen números gratuïts i exigeixen a les companyies telefòniques que informin als clients que els seus números de telèfon estan sent transmesos d’aquesta manera a números gratuïts. Si vostè participa en una enquesta telefònica InMoment, tant InMoment com els seus clients poden tenir accés al seu ANI, però, segons les normes FCC, no distribuiran aquest número de telèfon ulteriorment.

Adreces IP i Galetes
Utilitzem la seva adreça IP per ajudar a diagnosticar problemes amb els nostres servidors i per administrar els Llocs. La seva adreça IP també s’utilitza per recopilar informació demogràfica. Els nostres Llocs poden utilitzar galetes per assegurar que no accedeixi repetidament a la mateixa enquesta i per determinar el navegador que utilitza el visitant, de manera que els Llocs puguin ser dissenyats per funcionar adequadament amb les versions més comunes dels diferents navegadors. Si es fan servir, aquestes galetes no estan vinculades a cap Informació Personal. Si rebutja les galetes, pot seguir utilitzant els Llocs; no obstant això, és possible que no pugui accedir a totes les àrees o funcions.

POLÍTICA DE PRIVADESA EN CIRCUMSTÀNCIES ESPECÍFIQUES

Utilitzar i compartir Informació Personal
A continuació es descriu amb més detall com InMoment pot utilitzar la seva informació personal en circumstàncies específiques. En funció de la interacció específica que té amb InMoment, es poden donar un o més dels casos següents.

Assistència per completar una enquesta
En certes circumstàncies, és possible que necessiti l’ajuda de InMoment per completar una enquesta. Si l’enquesta està sent administrada per via telefònica, se li pot demanar que deixi un missatge de veu. Si l’enquesta està sent administrada en línia o per altres mitjans de comunicació de text, se li pot demanar que enviï un missatge a InMoment utilitzant un formulari electrònic o per correu electrònic. Pot ser requerida Informació Personal. En aquest cas, la Informació Personal s’utilitzarà només per contactar amb vostè amb el propòsit de resoldre la seva dificultat per accedir i completar una enquesta.

Concursos de Promoció i d’Incentiu
InMoment o els seus clients poden oferir de tant en tant diverses promocions, incentius o sorteigs. En entrar en un concurs de promoció, nosaltres, el nostre client o el proveïdor de compliment del nostre client podem demanar el seu nom, data de naixement, adreça (correu electrònic i/o residencial), informació financera (com ara el nivell d’ingressos), o el número de telèfon per tal que puguem comunicar-nos amb vostè en el cas que vostè és un guanyador.

Contacti’ns
Els formularis de contacte dels nostres Llocs poden sol·licitar el seu nom i informació de contacte, incloent potencialment números de telèfon. Es requereix una adreça de correu electrònic per enviar un missatge a InMoment utilitzant un formulari electrònic.

Consentiment Previ
Per a certes enquestes i altres serveis de consentiment previ, InMoment pot recopilar informació de perfil (per exemple, interessos personals) i demogràfica (per exemple, els ingressos de casa, etc.). Aquesta informació s’utilitza per comunicar-li informació específica en funció de la informació de perfil i demogràfica que vostè proporcioni. Algunes enquestes i serveis de consentiment previ ofereixen als visitants l’opció de participar en enquestes addicionals o rebre informació de InMoment o d’un client o soci comercial de InMoment. Els visitants han de donar el seu consentiment previ si desitgen participar o rebre aquesta informació, i si ho fan, la seva Informació Personal pot ser utilitzada per InMoment i/o compartida amb un client de InMoment o soci comercial per a aquest propòsit.

Tramitació de la seva Sol·licitud de Transacció
Si realitza una sol·licitud des d’un lloc web InMoment, per exemple, un producte o servei, un document tècnic, assistència telefònica o un determinat material de màrqueting, utilitzarem la informació que ens faciliti per tramitar la seva sol·licitud. Per ajudar-nos a fer això, podem compartir informació amb altres, per exemple, altres seccions de InMoment i socis comercials que participen en la realització. Si sol·licita informació sobre els nostres productes o serveis, podem fer un seguiment amb vostè en el futur amb informació addicional que pensem pot ser d’interès per a vostè. Vostè sempre tindrà l’oportunitat d’optar per no rebre aquest tipus de comunicacions. En relació amb una transacció, també podem comunicar-nos amb vostè per a fins d’investigació de mercat.

Fòrums Públics
Els Llocs poden crear sales de xat, fòrums, taulers de missatges i/o grups de notícies disponibles per als seus visitants. Si us plau, recordi que qualsevol informació que es divulgui en aquestes àrees esdevé informació pública i ha d’anar amb compte quan decideixi revelar la seva informació personal.

Registre de Subscripció
Si vostè es registra per a una subscripció (per exemple, a un butlletí o altra comunicació) utilitzarem la informació de registre que presenti per processar la seva sol·licitud. Mantindrem aquesta informació en una base de dades. A més, podem comunicar-nos amb vostè sobre futures publicacions i serveis InMoment que puguin ser del seu interès. Vostè sempre tindrà l’oportunitat d’optar per no rebre aquest tipus de comunicacions.

Divulgació d’Informació Agregada
InMoment es reserva el dret d’utilitzar dades no personals de clients i/o empleats en conjunt amb la finalitat de generar “normes” i punts de referència de la indústria, etc

Sol·licituds de Treball
Si vostè presenta una sol·licitud de treball a InMoment, podem utilitzar la Informació Personal que vostè proporciona, com ara la seva adreça de correu electrònic i número de telèfon, per comunicar-nos amb vostè sobre les possibles ofertes de treball. També podem comunicar-nos amb els ocupadors i les referències anteriors, llevat que vostè ens indiqui no fer-ho.

Divulgació requerida per la Llei
Tingui en compte que, en determinades circumstàncies, és possible que la informació personal pot ser objecte de divulgació de conformitat amb citacions judicials o altres ordres governamentals. Això inclou la investigació de l’abús de la xarxa o una violació dels nostres termes d’ús o altres normes publicades, o com a part de qualsevol procediment legal real o possible o procediments alternatius de resolució de conflictes, ja siguin iniciats per o en contra de nosaltres.

Nou Ús d’Informació Personal
Si InMoment desitgés utilitzar la seva informació personal per a una finalitat no prevista en el moment de la recopilació inicial, com ara serveis addicionals, productes o promocions que puguin ser d’interès per a vostè, utilitzarem la seva informació de contacte, inclosa la seva adreça de correu electrònic, per demanar el seu consentiment per utilitzar la seva informació personal per al nou propòsit.

Informació No Personal
Els nostres sistemes de telefonia i servidors web reconeixen automàticament certa informació no personal. Específicament, quan vostè visita Llocs InMoment, recopilem informació sobre:

  • la seva ubicació Internet (adreça IP)
  • el software (i la seva configuració) que utilitza per visitar el nostre lloc
  • les dates i hores que vostè visita el nostre lloc
  • les pàgines que visita al nostre lloc, i
  • altres informacions no personals que utilitzem per analitzar el tràfic de la nostra web i administrar els nostres servidors.

Enllaços a Llocs de Tercers
Els Llocs contenen enllaços a llocs de tercers. Ni InMoment ni cap de les seves afiliades són responsables de les pràctiques de privadesa ni del contingut d’aquests llocs web de tercers. Els llocs InMoment de marca compartida i els llocs de continguts associats tenen polítiques de privadesa independents de InMoment. Nosaltres no controlem les pràctiques de privadesa d’aquests llocs, pel que recomanem als usuaris familiaritzar-se amb les pràctiques de privadesa i costums de qualsevol lloc web controlat per un tercer abans de difondre qualsevol informació personal a aquest lloc. InMoment pot compartir informació agregada amb llocs de marca compartida i altres llocs relacionats, però aquesta informació agregada no conté informació personal identificable. Aquesta política de privadesa s’estén només a dades recollides a pàgines allotjades als servidors InMoment.

Seguretat, Emmagatzematge i Retenció d’Informació
Els Llocs (incloent, però no limitats a: llocs web, enquestes, sol·licituds d’informació i aplicacions de transferència de dades), tenen mesures de seguretat comercialment raonables, compatibles amb els estàndards de la indústria per protegir contra la pèrdua, el mal ús i la intercepció de la informació per part de tercers. InMoment aplica aquestes mateixes normes a les seves instal·lacions d’allotjament físiques. No obstant això, InMoment no assumeix cap responsabilitat per la intercepció, alteració o l’ús indegut de la informació transmesa a través d’Internet.

InMoment imposa estrictes controls interns sobre els empleats amb accés a la Informació dels Clients. Es concedeix aquest accés només sobre la base de la necessitat de conèixer.

InMoment retindrà informació personal només pel temps que sigui necessari per complir l’objectiu o els objectius per al(s) qual(s) va ser recopilada i de complir amb les lleis aplicables, i el seu consentiment per a tal(s) finalitat(s) seguirà sent vàlid després de que hagi acabat la nostra interacció amb vostè.

Les nostres Pràctiques a Nivell Mundial
InMoment realitza negocis a nivell mundial, amb gent, processos i sistemes que traspassen les fronteres. Les nostres pràctiques de privadesa estan dissenyades per proporcionar protecció a la vostra Informació Personal, arreu del món. Alguns països possiblement proporcionen menys protecció legal per a la seva informació. En aquests països, InMoment gestionarà la informació de la manera que descrivim aquí.

Com corregir o actualitzar la seva Informació Personal
Si necessita corregir o actualitzar la seva Informació Personal registrada amb nosaltres, posi’s en contacte amb l’oficial de privadesa i escrigui “actualització de perfil personal” en l’assumpte del missatge. Asseguri’s d’incloure en el cos del missatge el seu nom, adreça, correu electrònic i número de telèfon prèviament registrats juntament amb qualsevol nova Informació Personal. InMoment registrarà el seu canvi d’Informació Personal a la nostra base de dades web i posarà aquest canvi a disposició dels nostres grups comercials adequats.

Canvis en aquesta Política de Privadesa
Aquesta Política de Privadesa pot ser modificada en qualsevol moment i sense notificació prèvia.

POLÍTICA DE PRIVADESA GORECOMMEND (AVÍS IMPORTANT – Data de Vigència: 23 de maig de 2009)

GoRecommend és una solució patentada de defensa dels mitjans socials. En instal·lar o utilitzar l’aplicació de software GoRecommend a Facebook, vostè confirma haver llegit i comprès aquesta política de privadesa (en endavant, “Política de Privadesa”). Aquesta Política de Privadesa es considerarà aplicable al seu ús de GoRecommend.

L’ús de GoRecommend es regeix per els Termes d’Ús GoRecommend i aquesta Política de Privadesa GoRecommend és considerada com una part dels Termes d’Ús GoRecommend.

General
Hem creat GoRecommend perquè vostè pugui recomanar fàcilment marques i localització de productes i serveis als seus amics a Facebook. L’ús de GoRecommend sovint requereix que vostè comparteixi amb nosaltres i amb altres usuaris un cert Contingut que vostè ens ha proporcionat. A més, parts de la seva Informació de Compte, com ara el seu nom de compte de Facebook, poden estar associades amb el seu Contingut. No obstant això, entenem que potser no vol que tothom arreu del món tingui tota la Informació d’Usuari a disposició de GoRecommend. Com a tal, a través de la configuració del seu compte de Facebook, vostè controla quina és la Informació d’Usuari que es posa a disposició de GoRecommend, incloent la seva informació personal i de contacte, fotos i interessos.

Tot ús de GoRecommend és a través de Facebook i consisteix en l’ús d’Informació d’Usuari que és posada a disposició per part de Facebook per al seu ús per GoRecommend i implica l’ús de Contingut que es rep a través del seu ús de GoRecommend. Per a més informació sobre l’ús segur de Facebook, vegeu Ús Segur de Facebook: https://www.facebook.com/terms.php.

Aquesta Política de Privadesa GoRecommend està dissenyada per ajudar a entendre com recopilem i utilitzem la Informació d’Usuari que vostè decideix compartir a través de GoRecommend, i per ajudar a prendre decisions informades quan s’utilitza GoRecommend.

Ens reservem el dret de canviar la Política de Privadesa de GoRecommend en qualsevol moment. Si fem canvis, els publicarem en aquesta pàgina i indicarem a la part superior d’aquesta pàgina la nova data de vigència de la Política de Privadesa GoRecommend. Si fem canvis materials a la Política de Privadesa de GoRecommend, us ho notificarem aquí, per correu electrònic o per mitjà d’un avís dins GoRecommend o a través de Facebook. Recomanem consultar aquesta Política de Privadesa GoRecommend de forma contínua perquè pugui entendre els termes de la nostra política de privadesa actual. Llevat que s’indiqui el contrari, la nostra Política de Privadesa GoRecommend actual s’aplica a tota la informació que tenim sobre vostè i el seu compte de Facebook.

Recopilació i Ús d’Informació d’Usuari i Contingut
Quan instal·leu i utilitzeu GoRecommend, obtenim accés a diversos tipus d’informació personal seva que inclou: (1) la informació personal que vostè ha revelat conscientment a Facebook en el seu compte de Facebook i que vostè permet que sigui visible a través de la seva configuració de privadesa de Facebook, que pot incloure el seu nom, la seva adreça de correu electrònic, el seu número de telèfon, la seva adreça, sexe, escoles visitades i qualsevol altra informació personal o de preferència revelada a Facebook i posada a disposició de GoRecommend per Facebook (en endavant “Informació del Compte”); (2) quan utilitza GoRecommend de la manera que sigui, vostè pot enviar missatges, recomanar GoRecommend a amics, enviar comentaris i altres materials, a més de transmetre informació a través de diversos canals, tot el qual és recopilat i emmagatzemat per nosaltres (en endavant “Contingut”); (2) també podem recopilar informació sobre vostè de fonts externes i d’altres usuaris de l’aplicació (en endavant “Informació Pública”).

Tot l’anterior es coneix col·lectivament com “Informació d’Usuari”.

Mitjançant l’ús de GoRecommend, vostè dóna el seu consentiment perquè la seva informació d’usuari sigui transferida, emmagatzemada i processada al Canadà i els Estats Units d’Amèrica, i vostè accepta que la Informació d’Usuari es pot utilitzar en qualsevol de les següents maneres: (1) de tant en tant podem utilitzar la seva informació d’usuari per enviar avisos sobre els nous serveis o aplicacions que oferim i per notificar si ha estat seleccionat com a guanyador de concurs en qualsevol sorteig o concurs promocional que de tant en tant podem organitzar i per al qual vostè és elegible per participar; (2) de tant en tant podem enviar anuncis a través de l’operació general de GoRecommend o Facebook. En general, vostè pot desinscriure’s d’aquest tipus de missatges de correu electrònic, enviant un correu electrònic a support@gorecommmend.net especificant que vol desinscriure’s, indicant el seu nom d’usuari de Facebook. No obstant això, ens reservem el dret d’enviar avisos respecte al seu ús específic de GoRecommend, fins i tot si opta per desinscriure’s de totes les notificacions de correu electrònic voluntàries; (3) podem utilitzar la seva Informació d’Usuari sense que l’identifiqui com un individu a tercers. Fem això per a finalitats com ara l’agregació de la quantitat de persones d’una xarxa que utilitzen GoRecommend; (4) podem utilitzar la Informació Pública per fer GoRecommend més beneficiós i personalitzat per a vostè. Si vostè no vol que això es faci o desitja que prenguem altres mesures que limiten l’ús d’aquesta Informació Pública, si us plau enviï’ns un correu electrònic a support@gorecommmend.net especificant que vol desinscriure’s i indicant el seu nom d’usuari de Facebook; (5) no proporcionem dades de contacte a venedors de tercers sense el seu permís. Compartim la seva Informació d’Usuari amb tercers només en circumstàncies limitades quan creiem que tal intercanvi és (a) raonablement necessari per oferir GoRecommend, (b) legalment requerit o (c) permès per vostè. Sense limitar el caràcter general de l’anterior, per exemple, podem proporcionar Informació d’Usuari als proveïdors de serveis per ajudar-nos a oferir i operar GoRecommend. En concret, podem utilitzar tercers per facilitar la nostra activitat, com ara allotjar la Informació d’Usuari en un centre de co-ubicació per a servidors, enviar correus electrònics amb informació actualitzada sobre l’Aplicació GoRecommend, eliminar informació repetitiva de les llistes d’Usuaris, processar pagaments per productes o serveis, oferir un procés de sol·licitud de feina en línia o proporcionar resultats de cerca o enllaços (incloent enllaços patrocinats). En relació amb aquestes ofertes i operacions comercials, els nostres proveïdors de serveis poden tenir accés a la seva Informació d’Usuari per al seu ús per un temps limitat en relació amb aquestes activitats comercials. Quan utilitzem tercers per al processament de dades personals, implementem proteccions contractuals i tècniques raonables que limiten l’ús d’aquesta informació per a finalitats específiques de GoRecommend; (6) atès que GoRecommend es considera una aplicació de la plataforma de Facebook, també pot optar per no compartir certa Informació del Compte a través de la Configuració de Privadesa del seu compte de Facebook. Vostè pot reportar a Facebook qualsevol sospita de mal ús de la informació que es produeix com a resultat de GoRecommend, i ells investigaran la reclamació; (7) és possible que estiguem obligats a revelar informació d’Usuari en virtut de sol·licituds legals, com ara citacions o ordres judicials, o de conformitat amb les lleis aplicables. No revelem Informació d’Usuari fins que considerem de bona fe que una sol·licitud d’informació pel compliment de la llei o litigants privats compleix amb les normes legals aplicables. A més, podem divulgar qualsevol altra informació sobre vostè que estigui en la nostra possessió o control quan creiem que és necessari per complir amb la llei, protegir els nostres interessos o propietat, evitar el frau o una altra activitat il·legal perpetrada a través de GoRecommend, protegir l’ús indegut de la nostra companyia o dels nostres noms de productes, o per evitar danys corporals imminents. Això pot incloure compartir informació amb els oficials de Facebook, la policia, altres empreses, advocats, agents o entitats governamentals; (8) GoRecommend li pot permetre compartir Informació d’Usuari amb els venedors o altres empreses que ofereixen serveis a través de GoRecommend. Vostè tindrà la possibilitat de saber quan una altra companyia està involucrada en qualsevol servei proporcionat en l’Aplicació GoRecommend, i nosaltres podem compartir Informació d’Usuari amb aquesta companyia en relació amb l’ús que vostè fa d’aquest servei ofert per aquesta companyia; (9) si la propietat de GoRecommend canviés de nosaltres a un tercer, la seva Informació d’Usuari pot ser transferida al nou propietari per tal que GoRecommend pugui continuar funcionant. En aquest tipus de transferència de la propietat, la seva Informació d’Usuari romandria subjecta a les promeses fetes a vostè en aquesta Política de Privadesa.

Enllaços
GoRecommend pot contenir enllaços a altres llocs web. No som responsables de les pràctiques de privadesa d’aquests altres llocs web. Recomanem que sigui conscient quan surti de GoRecommend i que llegeixi les declaracions de privadesa de cada lloc web que recopila informació d’identificació personal. Aquesta política de privadesa s’aplica únicament a la informació recollida per nosaltres durant l’ús de GoRecommend.

Anuncis de Tercers
Els anuncis que apareixen en GoRecommend de vegades s’entreguen (o “serveixen”) als usuaris directament pels anunciants de tercers o serveis de publicitat (col·lectivament “Anunciants de Tercers”), com ara Google Adsense i altres companyies. Els Anunciants de Tercers reben automàticament la seva adreça IP en el procés de servir els anuncis. Aquests Anunciants de Tercers també poden descarregar galetes al seu ordinador, o utilitzar altres tecnologies com ara JavaScript i comptadors de visites (denominats en anglès “web beacons”, també coneguts com a “gifs 1×1”) per mesurar l’efectivitat dels seus anuncis i per personalitzar el contingut publicitari. Això permet que l’Anunciant de Tercers reconegui el seu ordinador cada vegada que li envien una publicitat per tal de mesurar l’efectivitat dels seus anuncis i personalitzar el contingut publicitari. D’aquesta manera, poden recopilar informació sobre on les persones que utilitzen el seu ordinador o navegador van veure els seus anuncis i determinar a quins anuncis es fa clic. No tenim accés ni control de les galetes que poden ser col·locades pels Anunciants de Tercers. Els Anunciants de Tercers no tenen accés a la seva Informació d’Usuari emmagatzemada a Facebook o GoRecommend llevat que vostè decideixi compartir-la amb ells. Aquesta Política de Privadesa cobreix l’ús de galetes per nosaltres i no cobreix l’ús de galetes o altres tecnologies de seguiment per Anunciants de Tercers.

Seguretat
Prenem les precaucions adequades per protegir la seva informació d’Usuari i tenim establertes unes mesures de seguretat raonables per protegir contra la pèrdua, el mal ús i la intercepció d’Informació d’Usuari per tercers. No obstant això, no assumim cap responsabilitat per la intercepció, alteració o l’ús indegut d’Informació d’Usuari transmesa a través d’Internet.

No podem controlar les accions d’altres Usuaris amb els quals vostè decideix compartir Contingut i Informació d’Usuari. Per tant, no podem garantir ni garantim que el Contingut que vostè publica o la seva Informació d’Usuari feta pública com a resultat del seu ús de GoRecommend no estarà a l’abast de persones no autoritzades. No som responsables d’elusió de qualsevol configuració de privadesa o mesures de seguretat contingudes en GoRecommend o Facebook. Vostè entén i reconeix que, fins i tot després de l’eliminació, les còpies de Contingut poden romandre visibles en pàgines en memòria cau i arxivades, o si altres Usuaris han copiat o emmagatzemat el seu Contingut. Recollim i conservem Contingut i Informació d’Usuari per tal que puguem proporcionar-li les funcions de GoRecommend i oferir funcions personalitzades.

Si s’assabenta de qualsevol tercer recollint o fent mal ús de qualsevol Contingut o Informació d’Usuari, si us plau contacti amb nosaltres a goRecommend@empathica.ca i proporcioni’ns dades per tal que puguem investigar i prendre les mesures oportunes.

Referències i Privadesa
Si opta per recomanar l’ús de GoRecommend a amics, li demanarem la informació necessària per enviar als seus amics una invitació per utilitzar GoRecommend, com ara el nom del compte de Facebook del seu amic, el seu nom i adreça de correu electrònic. Enviarem automàticament un correu electrònic o missatge de caràcter únic al seu amic a través de Facebook amb la invitació per instal·lar GoRecommend i podem indicar que vostè ens ha recomanat a aquesta persona. Emmagatzemem la informació que ens ha proporcionat per tal que puguem enviar aquesta invitació de caràcter únic i per fer el seguiment del nombre de referències. El seu amic pot contactar-nos a support@gorecommmend.net per demanar que eliminem aquesta informació de referència de la nostra base de dades.

Informació per a Nens
InMoment no recull ni sol·licita conscientment informació personal de cap persona menor de 13 anys ni permet conscientment que aquestes persones utilitzin GoRecommend. Si ets menor de 13 anys, si et plau no tractis d’instal·lar o utilitzar GoRecommend, o enviar-nos informació personal, incloent el teu nom, adreça, número de telèfon o adreça de correu electrònic. Cap persona menor de 13 anys ens ha de proporcionar informació personal a través de GoRecommend. En el cas que ens assabentem que hem recollit informació personal d’un menor de 13 anys sense la verificació del consentiment patern, esborrarem aquesta informació el més aviat possible. No obstant això, no tenim cap obligació de cercar, confirmar o identificar aquesta informació. Si creu que poguéssim tenir alguna informació d’un menor de 13 anys, si us plau posi’s en contacte amb nosaltres per correu electrònic a support@gorecommend.net donant detalls de la situació.

Preguntes de Privadesa i Accés
Si té preguntes o suggeriments sobre aquesta declaració de privadesa, les pràctiques dels nostres Llocs o un compte de la utilització que s’ha fet amb la seva informació o les seves interaccions amb InMoment, simplement posi’s en contacte amb:

Contacte de l’Oficial de Privadesa:
Privacy@InMoment.com
(801) 263-2333

Adreça de l’Oficial de Privadesa:
InMoment, Inc.
A l’atenció de: Oficial de Privadesa
310 East 4500 South, Suite #450
Salt Lake City, Utah 84107